Örnar och gäss på Mörlundaslätten nu på söndag 29 okt

By | 25 oktober, 2023
Grågäss Foto: Lena Carlsson

Blåst, regn och ruskväder har gjort att stora mängder vitkindade gäss i skrivande stund rastar på Mörlundaslätten. ett flertal havsörnar konditionen på dessa och tvingar upp dem på vingarna då och då.

Havsörn ad Mörlundaslätten Foto: Lena Carlsson

Havsörn ad Mörlundaslätten Foto: Lena Carlsson

   På söndag 29 oktober drar vi ner till Mörlundaslätten och kollar in det     som finns och förhoppningsvis finns både gäss och örnar kvar. Det         finns säker annat att spana in också. Vi gör detta ihop med                     Naturskyddsföreningen. 

   Samling vid Sundbergs Livs i Mörlunda klockan 09:00

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *