Missa inte nästa programpunkt ! Fotoexpedition / Inventeringsdag vid Herrstorpet söndag 26 april.

By | 19 april, 2015

På söndag den 26 april drar vi ut till markerna runt Herrstorpet igen. Förutom att inventera ska vi försöka fotodokumentera så mycket som möjligt. Sammanställning av vår inventering har påbörjats och blir förhoppningsvis färdig någon gång under våren. Mindre hackspett, stjärtmes, rödvingetrast och kanske någon nyanländ trädpiplärka dyker upp. Uppe i Hultåsaskogen hittar vi säkert vätteros bland fjolårslöven. Vi går över vissa områden och kollar in det vi hittar bland både fåglar, lavar, växter m.m. Förutom kamera ta med bestämningslitteratur, håv, lupp m.m.

Samling: Stora torget Hultsfred kl. 10:00 Ledare: Lena

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *