Skyltar sattes upp i dimman

By | 12 november, 2018
Janne och Lena sätter upp skylt. Foto: Kenneth Rosén

Det var antagligen årets mörkaste dag i söndags då dimma och dis ihop med duggregn satte prägel på dagen. Det hindrade dock inte att vi gav oss ut till de mer otillgängliga delarna av södra Hulingen för att sätta ut skyltar. Det är skyltar som visar att det är fågelskyddsområde och att det är beträdnadsförbud mellan 1.4 – 31.7. Det behövs dock inte så mycket skyltar just i denna delen då området ”skyddar sig självt” med ogenomträngliga videbuskage och vass. En spillkråka hördes när vi gick längs Silverån och flera stora flockar med gråsiskor drog oroligt omkring i diset. En havsörn kom som i slow motion i dimman över trädtopparna på Hulings änger och kollade vad vi höll på med. Det blev en go fika i södra tornet med flera meståg i tågen. Det blev sex skyltar uppsatta i denna omgång. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *