Vi ställer in innekvällen lördagen den 21 november

By | 12 november, 2020
Fågeltornet Järnudda

Då läget med smittspridningen av Corona har blivit värre så väljer vi att ställa in innekvällen den 21 november. Det är en trevlig årlig sammankomst men i år vore det inte ansvarigt att träffas. Vi får se fram emot när vi kan umgås och kolla bilder till god mat framöver någon gång. Ett alldeles utmärkt sätt att ändå umgås säkert är att träffas utomhus med distans. Lördagen den 28 november har vi just en en sådan programpunkt. Då träffas vi nere vid fågeltornet i järnudda för att grilla och titta på det som finns. Här nere finns det utrymme och alla förutsättningar att vi kan träffas utan risk. Hoppas vi ses! Ta hand om varandra och fyll på energin utomhus. Njut av svirrande sidensvansar, matletande koltrastar, nyfikna stjärtmesar eller gör ett försök att förstå vad kajorna egentligen säger till varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *