Mot Stensjöbäcken lördag 24 april

By | 22 april, 2021
Stensjöbäcken

Stensjöbäcken rinner ut från Stensjön i norr och mynnar ut mot Emån i söder vid Stensryd väster om Målilla. Det är ett stycke natur som de flesta bara åker förbi men tar man sig tid att stanna så finns ett litet stycke vildmarkslik natur att utforska. Här forsar Stensjöbäcken genom ett parti äldre barrskog där forsärla, utter och under vintern även strömstare finns. Vi går en liten runda i området och kanske stöter vi på någon tjäder vid branten eller någon nyfiken tofsmes. För dig som är fotointresserad så finns det motiv att hitta här!

Samling kl. 10:00 vid ICA Mathuset i Hultsfred

Ansvariga är Kenneth & Lena

Gammelskog vid Stensjöbäcken

Gammelskog vid Stensjöbäcken

Bron över Stensjöbäcken

Bron över Stensjöbäcken                                                

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *