Dags för studiecirkel i fågelfoto under våren 2014

By | 20 februari, 2014
Fiskgjuse Foto: Bengt Falke

Det börjar det bli dags att dra igång vår studiecirkel i fågelfotografering igen. Vid senaste styrelsemötet kom vi fram till att onsdagen den 5 mars är startdag och platsen är som vanligt fotoklubbens lokaler i föreningshuset kl. 18.30 – 20.30 cirka.

Flera av deltagarna från förra året har uttryckt önskemål om att vi ska inleda med en ordentlig repetition och det gör det ju också enkelt för nya deltagare att delta. Sprid därför gärna detta vidare till andra som kan tänkas vara intresserade….

Vid det första mötet diskuterar vi närmare vad ni tycker vi ska lägga fokus på under våren. Jag hoppas på att vi även ska kunna dyka ner i den lilla världen och prata makro och exempelvis fjärilsfotografering som har en del likartade svårigheter som fågelfotografering. Det finns också önskemål om fördjupningar i Lightroom och Photoshop eller liknande.

Hör av er om ni är intresserade att vara med även i vår!

Mvh/Bengt Falke
bengt@falke.nu
070-8462299

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *