Nu börjar det…

By | 9 augusti, 2016
Från fågeltornet Järnudda

Vi kan klamra oss fast vid sommaren en tag till även om hösten visar sig allt mer för varje dag som går. Allt är i och för sig relativt och lite flytande i naturen då de första storspovarna sågs dra söderut lite innan midsommar…Vi förbereder oss med att ta tag i höst och vinterprogrammet och får förhoppningsvis mycket att se fram emot. Har du något önskemål till programmet,någon plats du gärna skulle vilja besöka eller förslag på någon aktivitet? Meddela gärna någon i styrelsen så tar vi upp det på nästa möte. Punkter som vi brukar ha med är bla. Smålandsracet i Allhelgonahelgen där vi tävlar mot de andra klubbarna i Småland, sträckräkning vid Järnudda, Mörlundaslätten och naturligtvis någon innekväll i kaffestugan där vi kollar på bilder och äter gott! En sak ni definitivt inte får missa är utställningen på Galleri Kopparslagaren Hultsfred 10 – 24 september där klubbens fotografer ställer ut sina fågelbilder. Just nu på mornarna rastar lövsångare och grå flugsnappare tillsammans med andra tropikflyttare i trädgårdarna. Snart drar de första fiskgjusarna och bivråkarna mot varmare trakter så putsa upp kikaren, fixa matsäcken och höj blicken. Nu börjar det! Dom finns där ute!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *