Inbjudan att medverka på fotoutställning i Kopparslagaren i Hultsfred

By | 16 februari, 2016
Bengt Falke

I september ska fågelklubben genomföra en fotoutsällning på galleri Kopparslagaren i centrala Hultsfred. Vi hoppas på att kunna få till en trevlig och intresseväckande utställning som kanske kan locka några fler till fågelklubben. Därför hoppas vi också att många ska vara intresserade av att medverka med några av sina bilder. Steget kan kanske kännas stort men under våren kommer vi att träffas ett par gånger för att diskutera och förbereda oss tillsammans så bra som möjligt. De som vill kan få lite hjälp med hur man går från bild i datorn till en färdig tavla för utställningen.

Boka därför redan nu in kl. 18.30 den 7:e april för ett uppstartsmöte i fotoklubbens lokal i Knektagården.

Vi behöver innan den 14:e mars få in en icke bindande intressanmälan via epost till: bengt@falke.nu eller 070-8462299

Bengt Falke

Forsärla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *