Flottutsättningen på söndag 8 april är INSTÄLLD!

By | 5 april, 2018
Skrattmåsflottarna foto: Lena Carlsson

Vi tvingas att ställa in ännu en programpunkt. P.g.a. isläget i Hulingen är det högst osäkert om Lönnekullaviken kommer att bli isfri tills på söndag den 8 april då det var tänkt att placera ut våra nya skrattmåsflottar. Vi har beslutat att utsättningen blir i samband med programpunkten lördagen den 21 april som också lämpligt nog är förlagd till fågeltornet. Vi samlas då vid parkeringen i Järnudda kl 10:00 och förutom flottarna så hinner vi kanske med lite annat som behöver göras på tornet. Nu kan ett besök nere vid fågeltornet i helgen vara givande ändå om det finns vakar som gått upp. De brukar locka till sig både trutar, måsar och mängder av änder. Att havsörnen patrullerar regelbundet gör det hela än mer spännande. Våren är på väg…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *