De nya flottarna på plats i Lönnekullaviken

By | 8 april, 2019
Skrattmåsflotte Foto: Kenneth Rosén

Det blev passande nog ett perfekt väder på söndagen då våra nya skrattmåsflottar skulle placeras ut i Lönnekullaviken. Nära nog vindstilla och i lä värmde solen ordentligt. Från vassen tutade rördrommen och de första fiskgjusarna hade fiskeuppvisning. Fyra nya flottar lades ut och nu är det sammanlagt 20 stycken utplacerade. Vi lagade några gamla och flyttade ett antal lite närmare tornet. Vidare fick vi röja lite på en flotte då ett videsnår slagit rot. Vid tornet togs även ett träd ner som har skymt sikten lite och det krattades och gjordes iordning. God fika med korvgrillning i lä med sjungande sävsparvar blev ett fint avslut på arbetsinsatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *