Flottar lagade och tornområdet vårstädat.

By | 15 april, 2020
Fågeltornet Järnudda Foto: Kenneth Rosén

Lördagen den 4 april var det 6 medlemmar som donade vid tornet i Järnudda. I den starka blåsten kämpade två tappert med eka och åror för att dra loss flottar som slitit sig och satt fast i vassen. Efter några timmar var den åter på plats och lagad samt att de övriga fixades till också. Antagligen behöver samtliga flottar uppgraderas med nya flytelement framöver. Vidare vårstädades det vid tornet och virkeshögen plockades iordning och ris, sly och fjolårsgräs togs bort. Påskliljorna blommade vid strandkanten och även om det inte sågs eller hördes så mycket fåglar i den starka blåsten var det en trevlig dag vid tornet och i lä vid bänken var det riktigt skönt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *