Nytt program på gång och tips på fågellokaler

By | 22 februari, 2022
Fågeltornet Järnudda

Snart dimper det ner ett nytt vår-sommarprogram som sträcker sig fram till 13 aug. Förutom årsmöte som vi satt till söndagen den 3 april så blir det lite blandat som förhoppningsvis ska passa de flesta. Vi fixar till våra skrattmåsflottar vid fågeltornet i Järnudda i april och spanar på det som dyker upp och även fågelskådningens dag med tornkampen har vi här nere i maj. Bland annat blir det också nattfågellyss och ett besök på Hästö i Yxern m.m. Du kan läsa mer här senare.

Vidare kan du nu gå in på ”Fågellokaler” i menyn uppe till höger och klicka dig fram till den fågellokal du vill kolla in. Här hittar du vägbeskrivningar, parkering och skådartips genom olika årstider. De allra flesta lokaler i Hultsfreds kommun finns upptagna. Är det någon du saknar så ta kontakt så kan vi fixa det!

Vi ses därute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *