Hösten närmar sig….

By | 18 augusti, 2015
Lönnekullaviken Foto: Kenneth Rosén

Sista aktiviteten i vårt vår/sommarprogram är på lördag den 22  augusti då vi jobbar lite med fågeltornet i Järnudda. Ansvarig är Janne Karlsson och det är samling vid parkeringen i Järnudda klockan 09:00. Du kan givetvis dyka upp senare. Vi reparerar sådant som behövs och oljar även in tornet så tänk på att ta med oömma kläder och gärna en hammare om du har. Penslar och olja m.m. finns på plats. Det ska förhoppningsvis bli bra väder och tranorna har kanske redan börjat samla ihop sig runt Lönnekullaviken. Du kan ana tornet på bilden ute på udden upp till höger. Fotot är taget norrifrån mot sydväst.

Höst och vinterprogrammet ska snart snickras ihop och har du önskemål eller tips på aktiviteter så hör av dig till styrelsen. Njuta av sommaren som finns kvar och förbered dig på hösten….spännande!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *