Uppstartsmöte för fågelfotoutsällningen den 7:e april!

By | 1 april, 2016

Som du kanske redan har sett  ska vi i september genomföra en fotoutställning på galleri Kopparslagaren i centrala Hultsfred. Vi hoppas kunna få till en trevlig och intresseväckande utställning som kanske kan locka några fler till att bli medlemmar i fågelklubben. Därför hoppas vi också att många av oss ska vara intresserade av att medverka med några av sina bilder.  

Det kan kanske kännas som ett stort steg att ta och då är  det naturligt att känna en viss osäkerhet om ens bilder är tillräckligt bra för att ställas ut. Vi kommer därför att träffas ett par gånger innan utställningen för att diskutera och förbereda oss tillsammans så bra som möjligt. Kenneth och Tinne kommer sedan att ansvara för hur vi hänger bilderna på bästa sätt i Kopparslagarens olika rum och de kommer också att hjälpa till med det slutliga urvalet.

Flera har också uttryckt en osäkerhet för hur man på bästa sätt går från en bild i datorn till en färdig tavla för utställningen. Därför kommer vi under dessa träffar också diskutera och demonstrera olika metoder och vägval.

OBS! Den första träffen är redan nu på torsdag den 7:e april kl. 18.30 i fotoklubbens lokal i Knektagården för ett uppstartsmöte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *