Tjugotalet nya lägenheter klara till strandnära boende!

By | 18 februari, 2017
Idogt skruvande på husfabriken

Idogt skruvande på husfabriken

Ett drygt tjugotal nya lägenheter färdigställdes på lördagsförmiddagen till det strandnära boendet vid sjön Hulingen. Då bostadssituationen är ansträngd för många så är det ett välkommet tillskott på bostadsmarknaden enligt flera av de

Takläggning...

Takläggning…

som står (flyger) i kö. En av de sju bostadsbyggarna från Fågelklubben Hultsfred säger att många av de som står i kö för en bostad just nu befinner sig utomlands. Säkert blir dessa hemvändare glatt överraskade när de kommer tillbaka. Ett sjönära läge med utsikt över ett någorlunda lugnt område med flera restauranger på flygavstånd är vad som väntar de kommande hyresgästerna. Området började bebyggas redan förra våren och de enrummarna som då blev färdiga blev bokade på en gång.  De lägenheter som byggdes på lördagen erbjuder möjligheter för olika hyresgäster då entréerna varierar från 32-50 millimeter.Bostäderna planeras placeras ut senare på vårkanten och meddelas i kommande program för Fågelkubbens verksamhet. Bostadsområdet kommer säkerligen att genomsyras av de vanliga ingredienserna sång och skrål, barnaskrik, slagsmål, otrohet och idogt kämpande föräldrar. Håll koll på Fågelklubbens vår – sommarprogram som snart kommer så kan du vara med och sätta ut bostäderna. Det ystra livet i bostadsområdet i hagmarken runt fågeltornet i Järnudda är en gratisföreställning som kan följas i flera avsnitt under våren och försommaren.

Tunnelmetoden...

Tunnelmetoden…

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *