Sträckräkning vid Jernudda på lördag 7 oktober

By | 4 oktober, 2017
Bivråk Foto: Lena Carlsson

Bivråk  Foto: Lena Carlsson

På lördag samlas vi vid parkeringen till fågeltornet i Jernudda för att förhoppningsvis få se lite fågelsträck över Hulingen. Är det riktigt bra väder med uppvindar kan det bli mycket rovfågel även om det kan vara lite sent för bivråk på bilden.Vi kollar av Lönnekullaviken efter rastande gäss och änder och tar oss upp på Ståltippen mitt i byn. Här har man utsikt över hela norra Hulingen och Hultsfreds slätt. Om du kommer senare är det bara att slå en signal så vet du vart vi är. Hoppas vi ses!                                                Samling vid parkeringen kl. 09:00   Ansvarig är Kenneth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *