Allhelgonaracet nu till helgen…

By | 1 november, 2023
Ung gråhäger Foto: Lena Carlsson

 

Ung gråhäger     foto; Lena Carlsson

Återigen en helg full av fågelskådning! Vi ger oss ut och noterar alla de arter vi ser och hör i vårt verksamhetsområde under lördag 4 kl 00:00 – söndag 5 november kl 24:00.  Vi tävlar mot alla andra klubbar i Småland och sedan några år skänker Fågelklubben Hultsfred dessutom 5:- per art vi hittar i vårt område, till något fågelskyddsprojekt. Alla arter räknas och då kvittar det om det är en gråsparv, fasan eller havsörn. En rolig helg då man alltid förundras hur mycket man kan hitta i markerna då vi står inför vintern. Antingen ger du dig ut på egen hand och rapporterar till oss vad du sett eller tar kontakt så kan vi kanske åka ut tillsammans. Du kan även hålla koll på vad som händer i vårt lokallarm Band och dessutom lägger vi ut info på vår facebooksida. I krysslistan här nedan kan du själv fylla i vad du ser och dessutom se resultat från tidigare år. Hoppas vi ses i helgen!

Krysslista 2023 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *